MDF Ultralite

OMSCHRIJVING:

Medite Ultralite MDF behoudt de volmaakte vlakheid en stabiliteit van gewoon MDF. Medite Ultralite is overschilderbaar en er zijn afwerkingen van zeer hoge kwaliteit te realiseren terwijl het oppervlak tevens de ideale basis vormt voor een grote verscheidenheid aan oppervlakte veredeling. Andere grote voordelen zijn ook de gemakkelijke verwerkbaarheid, geringere slijtage van gereedschappen en het feit dat dit materiaal selectief kan worden gebruikt voor toepassingen waarbij een lichter gewicht gewenst is. Met Medite Ultralite, dat ontwikkeld is in de moderne MDF fabriek van Medite in Clonmel, wordt de Medite range van hoogwaardige MDF producten verder uitgebreid.

Medite Ultralite is verkrijgbaar in de volgende maten: 1220 x 2440 mm en 1220 x 3050 mm. De geproduceerde standaarddiktes zijn: 12,0, 15,0, 18,0 en 25,0 mm *. (*Dit product is leverbaar op verzoek.)

TOEPASSINGEN

De reeks toepassingen voor Medite Ultralite MDF-producten omvat bijvoorbeeld stands op tentoonstellingen, sets in televisie en filmstudio's, onderdelen van winkelinrichting, caravans en campers, foto-en schilderijlijsten, vliegtuig- en scheepsbouwindustrie, sets op theaterpodia, muren in museumgalerijen, lichtgewicht meubels en plafonds.

GEDETAILLEERDE PRODUCTINFORMATIE

Download onze PDF voor technische specificaties en gezondheids- en veiligheidsinformatie:

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.