MDF FQ

OMSCHRIJVING:

Medite FQ (Flooring Quality) is een speciaal ontwikkelde MDF-plaat met een hogere densiteit en betere vochtweerstand waardoor deze ideaal is voor gebruik in gelamineerde vloertoepassingen.
Medite FQ wordt geproduceerd in de diktes 5 mm t/m 8 mm met een persing van 850-880 kg/m3. Plaatafmetingen afhankelijk van de gewenste specificatie. Andere diktes op aanvraag.

TOEPASSINGEN

Medite FQ is geschikt als dragerplaat voor een breed pakket van bekledingsmaterialen als houtfineer, HPL platen en melamine overlays. Medite FQ is geschikt voor binnentoepassingen gedefinieerd in EN 622, hoofdstuk 5. Dit type platen is geschikt voor toepassingen in gevarenklasse 1 van EN 335-3.

GEDETAILLEERDE PRODUCTINFORMATIE

Download onze PDF voor technische specificaties en gezondheids- en veiligheidsinformatie:

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.