MDF Ecologique

OMSCHRIJVING:

Medite Ecologique is een MDF-plaat zonder toegevoegde formaldehyde. Specifiek ontwikkeld voor toepassingen in een gevoelig milieu waar formaldehyde-emissies tot een minimum beperkt moeten worden.
Medite Ecologique wordt geproduceerd in dikten van 9, 12, 15 en 18 mm. Plaatafmetingen zijn variabel en afhankelijk van de specifieke eisen c.q. wensen van de verwerker. Afwijkende diktes op aanvraag.

TOEPASSINGEN

Medite Ecologique is geschikt voor toepassingen in niet-zelfdragende constructies. Het is ideaal voor kasten, vitrines, meubilair, binnenbetimmeringen en decoratief lijstwerk in milieugevoelige omgevingen als musea, laboratoria, kunstgaleries, verpleeg- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen.

GEDETAILLEERDE PRODUCTINFORMATIE

Download onze PDF voor technische specificaties en gezondheids- en veiligheidsinformatie:

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.