Hoe vindt u ons?

Vanuit Tilburg:

U neemt de afslag Gilze-Rijen Onderaan de afslag gaat u linksaf het viaduct onderdoor. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf. Bij de rotonde linksaf (3/4) Eerste straat links is de Akkerstraat. Deze rijdt u door tot u aan de rechterhand de loodsen aantreft van de Gouw handelmaatschappij b.v.

Vanuit Breda:

U neemt de afslag Gilze-Rijen Onderaan de afslag gaat u rechtaf. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf. Bij de rotonde linksaf (3/4) Eerste straat links is de Akkerstraat. Deze rijdt u door tot u aan de linker en rechterhand de loodsen aantreft van de Gouw handelmaatschappij b.v.

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.