Disclaimer

Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet. Eventuele aanpassingen in productspeficaties en prijzen mogelijk.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van de Gouw handelmaatschappij b.v. websites, brochures, flyers, advertenties en overige De Gouw handelmaatschappij b.v. publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

De Gouw handelmaatschappij b.v. is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door de Gouw Handelmaatschapij b.v. gecreëerde internetsites, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties.

De Gouw handelmaatschappij b.v. wijst hierbij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de door De Gouw handelmaatschappij b.v. gepubliceerde gegevens of gegevens waarnaar links op onze internetsite(s), brochures e.d. verwijzen, af. Verwijzingen of verbindingen naar andere internetsites of bronnen die niet eigendom zijn van De Gouw handelmaatschappij b.v. zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de internetsite. De Gouw handelmaatschappij b.v. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze internetsites of bronnen. De Gouw handelmaatschappij b.v. is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke internetsites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de De Gouw handelmaatschappij b.v. websites.

De gegevens op onze website en van onze andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door De Gouw handelmaatschappij b.v. worden gewijzigd.

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets uit de De Gouw handelmaatschappij b.v. websites, brochures, flyers, advertenties en overige De Gouw handelmaatschappij b.v. publicaties mogen worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

De Gouw Handelmaatschappij b.v.
Postbus 53
5126 ZH Gilze
Tel: 0161 - 455050
Fax: 0161 - 451229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.