AluFlexx de naadloze Okoume paneeldeur met aluminium inlage

AluFlexx staat voor een bestaand product in een nieuw jasje. Een AluFlexx deur is een bossing deur voorzien van aluminium inlagen die zorgen voor stabiliteit. Maar dat is zeker niet het enige. AluFlexx bossingdeuren zijn vlakke deuren die middels high tech frezingen voorzien zijn van bossingpanelen met facet!
Waar bij de traditionele deur het bossingpaneel vaak ‘beweegt’, is dit bij AluFlexx niet het geval. Hierdoor kunnen we afscheid nemen van de bekende problematiek zoals scheuren in de verf bij de panelen, luchtlekken en zelfs vocht doorslag. Middels freeslijnen lijkt het alsof de deur is opgebouwd met stijlen en dorpels.

De deur kan zowel één- als tweezijdig worden voorzien van frezingen. Hierdoor zijn storende lijsten of scheve verstekken verleden tijd. Indien gewenst kunt u de deur voorzien van sierlijsten. U kunt er zelfs voor kiezen om de binnen- en buitenzijde te voorzien van verschillend motief!

Door het gesloten systeem voldoet de deur aan de hoogste eisen qua thermische isolatie. Gekoppeld aan de bekende aluminium inlage die zorgen voor een unieke stabiliteit bent u verzekerd van een topproduct.

AluFlexx wordt geproduceerd in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om in zeer korte tijd uw droomdeur te leveren. De deur wordt altijd fabrieksmatig voorzien van voorlak in wit of grijs. Frezingen voor brievenbus, sloten of spionoog kunnen vanuit de fabriek worden toegevoegd. AluFlexx is voorzien van een XPS vulling. XPS zorgt voor uitstekende thermische prestaties maar zorgt er ook voor dat de deur qua gewicht ‘normaal’ handelbaar blijft. De okoume dekplaat is van een dusdanige dikte dat uw veiligheid ruimschoots wordt gegarandeerd!

AluFlexx is verkrijgbaar in elke maat tot maximaal 300 x 125 cm.
dwars doorsnede Aluflexx
Eigenschappen aluflexx
vooraanzicht aluflexx

Uitvoeringen

Uitvoering 1 tot en met 5
uitvoering aluflexx 6 tot en met 10
uitvoeringen aluflexx 11 tot en met 15
aluflexx uitvoering 16 tot en met 20
aluflexx uitvoering 21 tot en met 23

De Gouw Handelmaatschappij is sinds 2008 FSC® en PEFC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een onafhankelijk, breed gesteund en wereldwijd opererend systeem voor de certificering van verantwoord beheerd bos en verantwoord geproduceerd hout.

FSC heeft als eerste wereldwijd toepasbare richtlijnen opgesteld voor certificering van goed bosbeheer en de handelsketen. FSC gecertificeerde goederen kunnen uitsluitend door FSC gecertificeerde bedrijven als zodanig verwerkt en verkocht worden.

PEFC is een certificatieschema voor duurzaam bosbeheer.